Suomen Bioteekki Oy

Suomen Bioteekki Oy

Suomen Bioteekki Oy on perustettu vuonna 1993. Bioteekin toimialana on tuottaa ja markkinoida tuotteita, jotka tukevat ihmisten fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Bioteekki on kasvanut vuosien varrella erääksi johtavaksi tukkuliikkeistä luontaistuotealalla ja Bioteekilla on myös lääketukkuoikeudet. Bioteekin toimintaan kuuluvat lisäksi aktiivinen tuotekehitys, markkinointi ja kouluttaminen. Bioteekki korostaa laatua ja yhtiön motto onkin ”Kaiken voi aina tehdä paremmin!

Bioteekki käyttää ISO 9001-standardin mukaista sertifioitua laatujärjestelmää taatakseen toimintojensa jatkuvan kehittämisen. Standardin soveltamisalana on yhtiön koko toiminta.

Mitkä ovat Bioteekin toimintaperiaatteet?

Toimintaperiaate tarkoittaa yhtiön tapaa toimia sekä kehittää toimintaansa yhtiön asettamien tavoitteiden mukaisesti. Bioteekille tärkeimmät tavoitteet ovat asiakastyytyväisyys sekä liiketoiminnan kannattavuus. Tyytyväisten asiakkaiden varmistamiseksi Bioteekki pitää tärkeimpinä osaamisalueinaan tuotekehitystä, markkinointia, koulutusta ja toimitusvarmuutta. Bioteekki tiedostaa sen, että asiakastyytyväisyys ja kannattava liiketoiminta vaativat toimintatapojen ja ammatillisen osaamisen jatkuvaa kehitystyötä.

Bioteekin tarjoamat tuotteet

Tuotekehitys ja tutkimus ovat Bioteekissa keskeisessä asemassa. Asiakkaiden palaute, markkinatutkimukset, henkilökunnan innovatiivisuus ja kyky pitää silmällä luontaistuotealan kehitystä ovat Bioteekin tuotekehitystyön lähtökohtia. Keskeistä on lisäksi tiivis yhteistyö Bioteekin ja tuotteiden valmistajien kanssa. Merkittävä rooli Bioteekin tuotekehityksessä ovat lääke-ja ravitsemustieteelliset tutkimukset.

Tuotteiden valmistaminen

Bioteekki valmistuttaa tuotteensa etupäässä eri puolilla Eurooppaa sijaitsevissa lääketehtaissa. Suomessa tärkein valmistaja on Pharmia Oy, Tanskassa Winther Medico A/S, Saksassa PG-Naturpharma GmbH ja Catalent Iso-Britanniassa. Kaikki nämä yhteistyökumppanit noudattavat kansainvälistä GMP-standardia.

Bioteekin tuotevalikoima

Bioteekin tuotevalikoimassa on monia terveysvaikutteisia tuotteita:

  • Dentiplus-valmisteet hammashoitoon
  • Yrttivalmisteet
  • Vitamiinit ja hivenaineet
  • Maitohappobakteerivalmisteet
  • Rasvahappovalmisteet
  • Ihon ja hiusten erikoisvalmisteet
  • Gelee Royale- ja siitepölyvalmisteet
  • Painonhallintavalmisteet

Bioteekin laatujärjestelmä

Bioteekin käyttämä sertifioitu ISO 9001:2008 -standardin mukainen laatujärjestelmä kattaa Bioteekin kaikki toiminnot. Laatujärjestelmän avulla pystytään hallitusti saavuttamaan asetetut tavoitteet järjestelmällisellä ja vastuuntuntoisella työllä sekä vielä tarkastelemaan yhtiön toiminnan kehitystarpeita.

Johtavien kansallisten sertifiointiorganisaatioiden IQNet-ryhmittymään kuuluva Inspecta Sertifiointi Oy sertifioi Bioteekin laatujärjestelmän ja varmistaa jokavuotisilla tarkastuksillaan, että Bioteekin laatujärjestelmä on standardin vaatimuksien mukainen.

Tutustu Bioteekin luontaistuotteisiin kauppamme puolella.

{lang: 'fi'}