Savonlinnan yrttipaja Oy

Savonlinnan Yrttipaja Oy

Savonlinnan Yrttipaja Oy:n tuotteiden lähtökohtana on korkealaatuisten kotimaisten raaka-aineiden käyttö. Yritys kouluttaa niin viljelijät kuin kerääjätkin ja vaatii näiltä omavalvontasuunnitelman. Lisäksi vielä Suomen puhdas luonto ja pitkät valoisat yöt antavat oman lisänsä ylivoimaiseen makuun ja tuoksuun. Keinotekoisia aromiaineita ei käytetä eikä tarvita. Kaikki tuotteet ovat Suomessa tehtyjä, tästä takeena on yrityksen avainlippu.

Pyhän Olavin yrttimausteet on suunniteltu suomalaisille maistuviksi, eikä niissä ole suolaa tai lisäaineita (yrtti- ja maustesuolassa on tietysti suolaa). Näin ollen yrttimausteet soveltuvat lapsien ruoanvalmistukseen. Savonlinnan yrttipajan valikoimista löytyy yli 20 mausteyrttiä, jotka varmasti antavat lisämakua kokkaamiseen. Mausteyrtit on pakattu uudelleensuljettavaan pussiin tai maustepurkkiin.

Savonlinnan yrttipajan valikoimista löytyy lisäksi 17 erilaista yrttiteesekoitusta, jotka edistävät terveyttä. Teesekoitukset pakataan 25 gramman pusseihin (yrttiteetä on saatavilla myös suuremmissa pakkauksissa). Kaikkien teepussien takana löytyy pieni tarina viihdyttämiseksi ja tunnelman luomiseksi sekä se kertoo myös miten teetä käytetään.

{lang: 'fi'}