Kuvanveisto

Metsämaisema

Metsämaisema

Nettiukon verkkokaupasta löydät ainutkertaisia puuveistoksia, kuten patsaita ja reliefejä. Puuveistoksien tekeminen on eräs laji taidetta. Ilmaisu on kolmiulotteista. Perinteisen kuvataiteen eräänä muotona on puupatsaiden ja -reliefien valmistaminen.

Reliefeissä kohokuva on liitettä kiinteään taustaan. Reliefi merkitseekin nimenomaan kohokuvaa eli korkokuvaa. Reliefi on tavallinen kuvanveiston muoto, jota esiintyy maailmanlaajuisesti julkisten rakennuksien kuten temppelien koristeluna. Kolikot ja mitalit ovat myös usein kohokuvia. Tutustu kauppamme reliefitarjontaan!

Materiaalina puu on elävä ja puuveistoksien tekijä tulee ajan mittaan tuntemaan puun aina vaan paremmin. Kaikki puulajit eivät ole samanlaisia, vaan eri puulajien veisto-ominaisuudet ovat erilaisia. Voidaan sanoa, että koivu esimerkiksi on hyvä puulaji veistoksien tekemiseen. Hyvän puulajin lisäksi toinen keskeinen asia ovat terävät ja laadukkaat työkalut.

{lang: 'fi'}