Viikin paja, seppä Timo Miettinen

viikinpaja

viikinpaja

Viikin pajassa tehdään perinteisiä sepän töitä Helsingin yliopiston biokeskusalueen kampuksen keskellä, maitohuoneessa, joka on 1800-luvulla rakennettu. Sieltä löydät perinteellisen sepän pajan, jossa seppä Timo Miettinen työstää raudasta hienoja käsityötuotteita ”rautaisella” ammattitaidolla. Seppä valmistaa kaikenlaisia rautatuotteita aina nykyaikaisiin sisustusartikkeleihin ja arkipäivän käyttöesineisiin asti. Seppä Timo Miettinen tekee myös puukkoja, kirveitä, emännän veitsiä ja rakenteita kuten porraskaiteita omakotitaloihin sekä puutarhaportteja ja taottuja keittiön seinälaattoja.

Produktioita

Seppä Timo Miettinen on osallistunut myös erilaisten kulttuuriproduktioiden toteutukseen, kuten elokuvaan Jadesoturi, missä pääosan esittäjä Tommi Eronen sai sepältä opetusta. Rockyhtye Amorphiksen miehet olivat sepän pajassa takomassa pullonavaajia TV-kanava Voicella näytetyssä levyn julkaisuhaastattelussa kesällä 2007. MTV 3:lla esitetyn Ajoneuvos-ohjelman kuvauksia tehtiin seppä Timo Miettisen pajalla elokuussa 2007. Seppä Miettinen teki rekvisiittaa (kokardin ja sinettisormnuksia) A. J. Annilan ohjaamaan elokuvaan Sauna, jonka ensi-ilta oli 17.10.2008. Seppä Timo Miettinen osallistui myös Tuomaantorin joulumarkkinoille Helsingin Esplanadilla, missä hänellä oli myyntikoju ja lisäksi hän esitti taontanäytöksiä.

Tutustu meillä myynnissä oleviin seppä Timo Miettisen metallitöihin.

{lang: 'fi'}

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *