Vaihdevuodet ja vaihdevuosivaivat

Vaihdevuodet ja Femiwell on hyvä lähde soijan isoflavonoidille. Lisäksi kasviestrogeenit suojaavat sydäntä, verisuonia ja luustoa. Vihreässä teessä ja punaviinissä on myös tehokkaita fytokemikaaleja, joilla on tulehduksia hillitsevä vaikutus. Vihreää teetä ja punaviiniä voi juoda kohtuullisia määriä sellaisenaan tai nauttia lisäravinteina. Kypsässä iässä oleva nainen tarvitsee luustoaan varten joka päivä kalsiumia, magnesiumia, piitä,sinkkiä, booria, kuparia ja mangaania sekä niiden kanssa vielä C-, D- ja K-vitamiineja ja biotiinia. Myös foolihappo, B6- ja B12-vitamniit ovat ikääntyville naisille tärkeitä ja hivenaineista seleeni sekä kromi.

Rasvahapot ovat kypsässä iässä oleville naisille myös tärkeitä: pellavansiemenen linolihappo, helokki- tai purasruohoöljyn gammalinoleenihappo (GLA) sekä kalaöljyissä olevat EPA- ja DHA-rasvahapot. E-EPA on tehokkain kalaöljy. Näiden luontaistuotteista saatavien lisäravinteiden avulla voidaan ravita ihoa, limakalvoja, niveliä ja verisuonia sekä estää luukatoa eli osteoporoosia.

Luontaistuotekaupassamme on tarjolla naisten hyvinvointia edistäviä ja vaihdevuosivaivoja lievittäviä laadukkaita luontaistuotteita, joissa hyödynnetään kasvikunnasta saatavaa apua naisten hormonitoiminnan tueksi.

{lang: 'fi'}