Visioblue Strong mustikkauutekapseli

VisioBlue Strong on Hankitatukun valmistama mustikkauutekapseli rasittuneille silmille, hämäränäköön ja silmien verenkiertoon. Se on myös vahva antioksidantti, 50 mg antosyaaneja kapselissa. Mustikka (Vaccinium myrtillus) on ravitseva ja terveellinen metsämarja, joka sisältää paljon mineraaleja, C-, K- ja E-vitamiineja sekä A-vitamiinin esiasteita karotenoideja. Mustikassa on vain vähän rasvaa, mutta lähes kaikki on terveellistä ja hyödyllistä linoli- ja linoleenihappoa. Mustikka on kuitupitoinen ja vatsaa hellivä ja mustikkaa onkin perinteisesti käytetty suolistovaivojen hoitoon. Mustikassa on ihmisen terveydelle suotuisia väriaineita.

Mustikassa on flavonoideihin kuuluvia antosyaaneja (antosyaniineja), jotka antavat mustikalle sen tummansinisen värin. Antosyaanit ovat sydämelle ja verisuonistolle hyödyllisiä antioksidantteja. Silmät saavat hyöytä mustikasta, sillä mustikan väriaineet antosyaanit ovat hyödyllisiä varsinkin silmille, sekä rasittuneille silmille että hämäränäköön. Antosyaanien suotuisa vaikutus silmiin perustuu suurimmaksi osaksi siihen, että ne vilkastuttavat ääreisverenkiertoa. Varsinkin diabeetikoille tällä asialla on merkitystä, koska diabeetikoilla ääreisverenkierto alkaa vähitellen heikentyä, mikä on erityisesti silmille haitallista.

Visioblue-kapseleita kannattaa käyttää jos silmäsi väsyvät helposti esim. lukiessa tai autolla ajettaessa, ääreisverenkierto tuntuu heikentyneen, hämärässä näkeminen vaikuttaa olevan hankalaa, haluat pitää huolta sydämestäsi ja verisuonistasi, haluta pitää yllä hyvää terveyttä ja vastustuskykyä sekä haluat säilyä nuorekkaana ja vireänä. Visioblue Strong-kapseleissa on mustikkauutetta, jonka antosyaanipitoisuus on vakioitu. Kapseleissa on hyvin suuri antosyaanipitoisuus, sillä yhdessä kapselissa on 50 mg antosyaaneja.

Antosyaanit estävät verihiutaleiden sakkautumista, mikä verenohennuslääkkeitä käyttävien ihmisten on hyvä tietää. Visioblue Strong on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteiiniton. Annostus on 1-2 kapselia päivässä.

Osta tuote
{lang: 'fi'}