Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle

Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle on ihon, nivelien ja silmien hyvinvointiin tarkoitettu luontaistuote. Vivania on   hyaluronihappotabletti ja -voide, joka tasoittaa ryppyjä, lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta sekä palauttaa ihon kiinteyden. Iho on ihmisen suurin elin. Ihon hyvinvoinnin perusedellytyksiä ovat terveellinen, monipuolinen ruokavalio, säännölliset elämäntavat, ulkoilu, liikunta ja riittävä lepo.

Ihon hyvinvoinnille haitallisia ovat tupakointi, runsas alkoholin käyttö, epäterveellinen ravinto, epäsäännölliset elämäntavat, väsymys ja stressi, jotka näkyvät pian ihossa saaden sen näyttämään väsyneeltä, elottomalta ja harmaalta. Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä sitä täydentävä hyaluronihappo ravintolisänä parantavat ihon terveyttä ja saavat ihon hehkumaan ja näyttämään kauniilta.

Iho suojelee elimistöä ulkoisilta ärsykkeiltä kuten mikrobeilta sekä toimii tärkeämä aineenvaihduntaelimenä. Iho vaikuttaa merkittävästi lämmönsäätelyyn ja kuona-aineiden erittymiseen. Iho kestää kulutusta, kosteutta ja kemikaaliärsytystä. Ihon rakenne ja toiminnalliset ominaisuudet muuttuvat ihmisen vanhetessa. Kun solut surkastuvat ihossa luontaisesti iho ohentuu nopeammin ja vanhenemisen merkit näkyvät ihossa selvemmin.

Terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä ihon hoidossa, mutta myös ulkoiseen ihonhoitoon on kiinnitettävä huomiota. Ihon perushoitoa on säännöllinen puhdistaminen ja kosteutus. Kosteuden puute tuntuu ihossa kiristymisenä ja kihelmöintinä sekä saa ihon näyttämään samealta, ohuelta ja ryppyiseltä. Iho saattaa olla lisäksi myös läikikäs ja punoittava. Kun ihon kosteustasapaino on kunnossa, iho tuntuu ja näyttää kimmoisalta, heleältä ja tasaiselta.

Hyaluronihappo on luonnolline, kehon itsensä tuottama aine, joka syntyy ravinnon hiilihydraateista sidekudoksessa ja rustosoluissa. Hyaluronihapon pitoisuus elimistössä vähenee ihmisen vanhetessa, sillä sen valmistamiseen vaadittava entsyymitoiminta heikkenee. Suurimmillaan hyaluronihapon toiminta on 20-vuotiaana, mutta jo 30-vuotiaana sen tuotanto alkaa pienenemään, jolloin elimistössä on peräti 35 % vähemmän hyaluronihappoa. 50-vuotiaaalla hyaluronihappoa on jo 55 % vähemmän hyaluronihappoa ja 60-vuotiaalla 75 % vähemmän kuin 20-vuotiaalla. Väheneminen näkyy mm. ihon ikääntymisenä, juonteiden ja ryppyjen syntymisenä, nivelten jäykkyytenä ja silmien kuivumisena.

Hyaluronihappo edistää kollageenin ja elastiinin syntymistä sidekudossoluissa. Kollageenista rakentuu ihon ja nivelten ruston tukirakenne, elastiini parantaa kudoksen kimmoisuutta ja hyaluronihappo on soluväliaineen pääkomponentti. Sen välityksellä ravinteet menevät soluun ja kuona-aineet tulevat solusta ulos, joten hyaluronihappo edistää ihon aineenvaihduntaa, minkä lisäksi hyaluronihappo kosteuttaa ihoa, koska se toimii sienen tavoin pystyen pidättämään jopa 1000-kertaisen määrän kosteutta painoonsa nähden.

Hyaluronihappo on siis luonnollinen aine, jota on jokaisessa elollisessa organismissa. Se on sokerimolekyyli, jonka kemiallinen rakenne on kaikkialla samanlainen. Ihmisen kehossa hyaluronihappoa on mm. kudoksissa, silmissä ja nivelissä. Ihossa oleva hyaluronihappo sitoo vettä, kohottaa ja kosteuttaa ihoa sekä ylläpitää sen kiinteyttä.

Hyaluronihappo avustaa tasoittamaan ryppyjä ja juonteita ja lisäksi se hidastaa vanhenemisen merkkejä iholla. Hyaluronihappopitoisuus pienenee elimistössä ikääntymisen myötä, minkä seurauksena ihon vedensitomiskykykin vähenee. Hyaluronihapon pitoisuuden pienentyessä myös ihon täyteläisyys muuttuu eli iho löystyy ja sen kyky palautua rypistymisen ja kiristymisen jälkeen heikentyy. Ihoon muodostuu helposti ryppyjä ja juonteita, jotka vanhentavat ulkonäköä. Hyaluronihapon ikääntymisen myötä tapahtuvaa vähentymistä voidaan korvata nauttimalla hyaluronihappoa ravintolisänä.

Hyaluronihappo sitoo ihoon vettä, joka nostaa ryppyjä sisältä päin sekä antaa iholle uutta kiinteyttä. Iho näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa, vähentää kuivan ihon hilseilyä sekä vahvistaa ohutta ihoa. Lisäksi se edistää ihosolujen uusiutumista ja iho säilyy pitempään sileänä ja nuorekkaana.

Hyaluronihappolisän nauttimisen on todettu hidastavan ikääntymistä peräti 5-7 vuodella. Hyaluronihappo auttaa myös nivelien ja silmien hyvinvointia, sillä se lisää nivelnesteen viskositeettia toimien luonnollisena iskunvaimentimena nivelissä, jolloin nivelien liikkuvuus, joustavuus ja toiminnallisuus parantuvat. Silmissä on luonnostaan hyaluronihappoa, joka omalta osaltaan auttaa pitämään yllä silmien kosteutta ja kirkkautta.

Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle hyaluronihappovalmiste auttaa ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa sisäisesti, lisää ihon kiinteyttä sekä kimmoisuutta. Lisäksi se tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Korkealaatuinen mikrokapseloitu raaka-aine varmistaa hyaluronihapon tehokkaan imeytymisen. Tulokset alkavat näkyä tavallisesti 1-2 kuukauden kuluttua käytön aloittamisesta, kun hyaluronihappopitoisuus alkaa kasvaa elimistössä.

Hyaluronihapolla ei ole havaittu sivuvaikutuksia terveillä aikuisilla eikä yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Päiväannos on kaksi tablettia, joissa on yhteensä sata mg hyaluronihappoa. Valmiste ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä laktoosia, hiivaa, sokeria tai gluteenia.

Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle tarjoaa monta hyötyä:

– ennaltaehkäisee vanhenemisen merkkejä ihossa

– kosteuttaa ihoa sisältä päin

– lisää ihon kimmoisuutta

– tasoittaa ryppyjä ja ilmejuonteita

– tukee tervettä ihon toimintaa lisäämällä ihon kosteutta

– auttaa parantamaan ihon, hiuksien ja kynsien ulkonäköä

– ylläpitää silmien kosteutta ja kirkkautta

– edistää nivelien hyvinvointia.

{lang: 'fi'}