Urisan virtsatievaivoihin

Hankintatukun Urisan auttaa virtsatieongelmissa. Urisan on karpalo-inuliinitabletti, jossa on patentoitua Cran-Max -karpalouutetta. Se auttaa alentamaan virtsan pH:ta sekä heikentää haitallisten bakteerien kasvamista virtsassa. Luontainen prebiootti inuliini pitää yllä suoliston hyvää bakteerikantaa ja vähentää haitallisia suolistobakteereita.

Virtsatieongelmat voivat olla kiusallinen ongelma, jota ilmenee enemmän naisilla kuin miehillä, mutta miehetkin jonkin verran kärsivät niistä. Naisilla vaihdevuosien aikana sekä niiden jälkeen limakalvojen vastustuskyky voi heikentyä ja virtsatieongelmat voivat lisääntyä. Karpalomehu on tunnettu ja pitkään käytetty luonnollinen tapa vaalia virtsateiden hyvinvointia.

Karpalomehun tehokkuus perustuu siinä olevien antimikrobisten eli bakteerien kasvua vähentävien aineiden vaikutukseen. Karpalo on varsin hapan marja ja siitä on hyötyä virtsateille, sillä se heikentää vahingollisten bakteerien kasvuolosuhteita. Tutkimuksien mukaan karpalon (Vaccinium oxycoccos) sisältämän proantosyanidiinit pienentävät vahingollisen E.coli-bakteerin tarttumista virtsateihin.

Urisan inuliini-karpalotabletit sisältävät patentoitua Cran Max-karpalouutetta, jonka valmistamisessa käytetään hyväksi koko marja. Uute valmistetaan Bio-Shield teknologialla, joka suojelee karpalon vaikuttavia aineita tuhoutumiselta ruoansulatuskanavassa niin että ne pääsevät menemään vaikutusalueelleen. Valmistusmenetelmän tähden uutteessa on kaikki karpalon luonnolliset tehoaineet ja se on vakioitu orgaanisten happojen sekä antosyanidien suhteen.

Cran Max-karpalouutteessa olevat tehoaineet ovat 34 kertaa tiiviimmässä muodossa kuin tuoreissa karpaloissa ja uutteen antioksidatiivinen aktiivisuus on 3 kertaa suurempi kuin karpalomehulla.

Inuliini on luontainen prebiootti, joka pitää yllä suoliston hyvää bakteerikantaa ja antaa elinvoimaa suolistossa oleville hyödyllisille bakteereille. Sikurijuuresta uutettu inuliini edistää terveydelle suotuisien Bifido-bakteerien kasvamista suolistossa sekä puhdistaa suolistoa vähentäen haitallisten suolistobakteerien määrää.

Urisan on laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton ravintolisä, jota tehdään suomalaisessa lääketehtaassa vaativaa GMP-standardia noudattaen. Valmiste soveltuu niin naisille kuin miehillekin. Vuorokausiannos on kaksi tablettia, joissa on 960 mg inuliinia sekä patentoitua CranMax-karpalouutetta 500 mg, mikä vastaa kliinisissä kokeissa käytettyä määrää. Tabletit nautitaan nielemällä nesteen kanssa ja ne voidaan puolittaa tai pureskella pienimmiksi.

{lang: 'fi'}

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *