Pycnogenol rannikkomännyn kuoriuutevalmiste

Pycnogenol on ainutlaatuinen vahva luonnon kasviantioksidantti, joka vaikuttaa ihoon, hengitysteihin, verenkiertoon, aineenvaihduntaan ja kaikkiin soluihin. Pycnogenol on rannikkomännyn kuoriuutevalmiste, joka suojaa soluja, vahvistaa hiusverisuonistoa, helpottaa turvonneita jalkoja ja oloa siitepölyaikana sekä estää ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä. Happi on elintärkeä ihmiselle, mutta happi voi olla myös haitallista soluille. Kun tietyt kemialliset prosessit johtuvat ns. vapaiden happiradikaalien syntymiseen tapahtuu vahingoittumista. Joidenkin tutkimuksien mukaan vapaat happiradikaalit vaikuttavat useiden sairauksien syntyyn sekä edistävät ihmisen vanhentumista. Toisaalta luonnossa ja ihmiskehossa on monia aineita, antioksidantteja, jotka suojelevat vapaiden happiradikaalien haittavaikutuksilta.

Pycnogenol rannikkomännyn kuoriuute on eräs vahvimpia antioksidantteja sekä maailman tutkituimpia ravintolisiä. Sen vaikutuksia ja turvallisuutta on tutkittu laajoilla tutkimuksilla yli 35 vuotta. Pycnogenol tarjoaa tehokasta antioksidanttisuojaa ja elinvoimaa keholle. Pycnogenol vaikuttaa suotuisasti myös silmien hyvinvointiin, vilkastuttaa verenkiertoa sekä auttaa pitämään sydämen ja verisuonet toimintakunnossa. Pycnogenol on rannikkomännyn kuoriuutetta, jota tehdään Etelä-Ranskan puhtaaksi viljellyistä rannikkomännyistä. Pycnogenol sisältää vakioidun määrän bioflavonoideja, kuten proantosyaaneja, jotka ovat voimakkaita antioksidantteja. Seos sisältää noin 40 erilaista luontaista ainesosaa. Pycnogenol on biologisissa järjestelmissä 50 kertaa aktiivisempi kuin E-vitamiini ja 20 kertaa aktiivisempi kuin C-vitamiini ja Pycnogenol lisäksi tehostaa E- ja C-vitamiinien vaikutusta. Pycnogenol soveltuu säännölliseen käyttöön.

Pycnogenol on hyvin vahva vapaiden radikaalien sieppari suojellen kehoa ennenaikaiselta vanhenemiselta estämällä solujen rasvojen hapettumista eli härskiintymistä. Pycnogenol hidastaa vanhenemisen vaikutuksia suojelemalla elimistöä ympäristön ja ravinnon aiheuttamalta rappeutumiselta. Lisäksi Pycnogenol helpottaa turvonneita jalkoja istumatyössä ja pitkillä lentomatkoilla sekä oloa siitepölyaikana. Pycnogenol sitoutuu kollageenikuituihin ja auttaa niitä muodostamaan nuorempaa, vahingoittumatonta kudosrakennetta. Pycnogenol lisää ja normalisoi verihiutaleiden aktiivisuutta sekä vahvistaa hiusverisuonien seinämiä. Pycnogenol estää myös UV-säteilyn vaurioita suojaten ihoa palamiselta sekä hidastaa ihon vanhenemista.

Lisäksi Pycnogenol vähentää ihon epänormaalin pigmentoitumisen voimakkuutta sekä maksaläikkien kokoa. Urheilusuorituksiinkin Pycnogenol antaa lisätehoa edistämällä veren virtausta, jolloin hapen ja ravintoaineiden virtaus on optimaalisella tasolla. Pycnogenolia käyttäneet urheilijat saivat valvotussa tutkimuksessa 21 % lisäyksen suorituskykyyn kun he käyttivät Pycnogenolia.

{lang: 'fi'}

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *