Verensokerin hoitoon GlucoBalance

GlucoBalance tasapainottaa verensokeria luonnollisella tavalla. Se on Gymnema sylvestre kasvin lehtiuutekapseli. Gymnema sylvestre on alkuperältään intialainen köynnöskasvi, jonka juuria, lehtiä ja niiden varsinaisiksi aktiiviaineiksi havaittuja gymnemahappoa ja gurmariinia on käytetty lääkinnällisesti Intiassa jo yli 2000 vuotta. Kasvin hindinkielinen nimi on ”gurmar” eli ”sokerin hävittäjä”. Gymnemahapon tavallisin käyttötapa on veren sokeritason vaihteluiden pienentäminen.

Gymnema sylvestren gymnemahappo estää ruoassa olevaa sokeria imeytymästä ruoansulatuksessa, minkä tähden verensokeri ei nouse eikä laske voimakkaasti. Tällä tavalla voidaan välttää väsymys, joka johtuu verensokerin heilahteluista. Terveillä vapaaehtoisilla koehenkilöillä tehdyissä kokeissa saatiin selville, että Gymnema sylvestre ei laske verensokeria liian matalalle tasolle.

Gymnema sylvestren lehdissä oleva gurmariini auttaa hillitsemään makeannälkää, sillä se estää makeaa aistivien makunystyröiden toimintaa. Näin makeiden ruokien ja juomien nauttimisesta ei saada mielihyvää, jolloin niiden käyttöä on helpompi vähentää. Gymnema sylvestre soveltuu näin ollen hyvin myös painonhallintaa tukemaan.

GlucoBalance-kapseleissa on Gymnema sylvestre-kasvin lehtiuutetta vakioitu määrä: yksi kapseli sisältää 100 mg gymnemahappoa. Kun kapseli avataan ja sisältö nautitaan joko sellaisenaan tai sekoitetaan ruokaan, makean aistimus heikkenee ja on helpompaa torjua makeiden juomien ja ruokien mielihalua.

GlucoBalance-kapseleista saa hyötyä jos
-halutaan pitä hyvää huolta verensokeritasost
-verensokeritaso heilahtelee helposti aiheuttaen väsymystä
-halutaan vähentää  makeiden ruokien ja juomien nauttimista.

Annostus on 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä aterioiden jälkeen. Kapselin voi halutessaan aukaista ja ottaa sen sisältö sellaisenaan tai sekoittaa ruokaan, jolloin makean aistiminen heikentyy. Tuote on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

{lang: 'fi'}

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *