Figurel CLA 80+ kromi painonhallintaan

Figurel CLA 80+kromi on rasvanpolttaja ja kehon kiinteyttäjä. Valmiste nopeuttaa rasvojen palamista ja kiinteyttää vartaloa. Valmiste sopii laihduttajille sekä kuntoutujille. CLA eli Conjugated Linoleic Acid on konjugoitu linolihappo, joka on monityydyttämätön rasvahappo. Se on tärkeä mm. rasva-aineenvaihdunnalle sekä lihaksiston kasvamiselle. Figurel CLA 80-valmisteissa on safloriöljystä eristettyä linolihappoa. Se on saatu erikoismenetelmällä elimistössä paremmin hyödyksi käytettävään konjugoituun muotoon.

CLA vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan estäen rasvojen varastoitumista elimistöön ja edistämällä rasvan palamista. Entsymaattisen säätelymekanismin välityksellä CLA auttaa elimistöä polttamaan rasvoja tehokkaasti. CLA ohjaa aineenvaihduntaa käyttämään hyväksi ensimmäiseksi rasvakudoksessa olevaa energiaa.

CLA:lla on lisäksi vaikutusta suoraan rasvasolun solukalvon rakenteeseen, sillä se estää rasvan varastoitumisen rasvasoluun. Sen seurauksena rasvasolujen koko pienenee. Tällä tavalla CLA pienentää kehon rasvaprosenttia. CLA:lla on suotuisa vaikutus kolesteroliarvoihin, koska se alentaa pahan LDL-kolesterolin ja kokonaiskolesteroin määrää sekä nostaa hyvän HDL-kolesterolin pitoisuutta.

CLA vaikuttaa vielä lihaksiinkin kiinteyttäen lihaksistoa. CLA tehostaa lihasentsyymien aktiivisuutta sekä kasvattaa kiinteää lihasmassaa, mikä on varsinkin laihduttajille tärkeää. CLA on myös voimakas antioksidantti vaikuttaen kehon immuunijärjestelmään. Tuotteessa oleva kromi auttaa pitämään kurissa makeannälkää.

{lang: 'fi'}