Mehiläistuotteita Mellis Oy

Melliksen mehiläistuotteita

Mellis Oy kehittää ja valmistaa hunajapohjaisia ihonhoito- ja saunatuotteita. Melliksen tuotannon perustana ovat korkealaatuiset raaka-aineet Suomen puhtaasta luonnosta. Jokaiselle Mellis Oy:n valmistamalle tuotteelle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlippumerkki. Se merkitsee sitä, että Melliksen tuotteet on tehty Suomessa ja että raaka-aineet ovat suomalaisia niin suuressa määrin kuin mahdollista.

Suomen kesän ainutlaatuisuus on ollut Mellikselle avuksi sen ihonhoito- ja saunatuotteiden kehittämisessä. Mellis Oy tukee Joroisten Sporttiklubin ammattilaistriathlonistia Tiina Bomania. Hunajalla on muutenkin merkitystä liikunnan yhteydessä. Saunahunajatuotteet soveltuvat hyvin käytettäviksi mm. liikunnan jälkeen. Hunaja sopii suihkusaippuan korvaajaksi ihon hoitoon, koska hunaja on kosteuttavaa ja puhdistavaa. Iho säilyy pehmeämpänä eikä kosteusvoiteita tarvita niin paljon. Vesi vain kuivattaa herkkää ihoa. Tämän tähden hunajatuotteet sopivat oikein hyvin niille, jotka joutuvat usein peseytymään, kuten uimareille.

Saunahunajavoidetta saunassa tai suihkussa levitetään kostutetulle iholle ja vaikutusta voi tehostaa kevyellä hieronnalla. Saunahunaja huuhdellaan vedellä pois. Ihoa ei tarvitse pestä saippualla ennen saunahunajakäsittelyä eikä sen jälkeenkään. Etenkin Turve & Hunaja Saunavoiteelle on annettu runsaasti myönteistä palautetta. Turve auttaa palautumista, sillä se vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lisäksi se lievittää lihas- ja nivelsärkyä, edistää jalkojen palautumista ja virkistää turvonneita sekä väsyneitä jalkoja.

Osta Melliksen tuotteita

Mellis hunajatuotteita

{lang: 'fi'}