Auroshikha suitsukkeita

Auroshikha

Edullisten ja laadukkaiden suitsukkeiden valmistaja Auroshikha on osa Sri Aurobindo Ashram -järjestöä (Pondicherry, India). Kaikki heidän tuotteet valmistetaan IFRA:n (International Fragrance Association) säännösten mukaisesti. Auroshikha on tunnettu Intiassa ja muissa maissa tuotteiden ja palvelujen laadusta. Heidän tuotteita myydään yli 26 maassa ympäri maailman.

Loistavat työolosuhteet, ei lapsityövoimaa, sosiaaliturva ja eläke-edut kaikille työntekijöille, naisten työllistäminen sekä ennen kaikkea hyvä laatu kohtuulliseen hintaan ovat muutamia asioita Auroshikhan menestyksen takana. Auroshikha lahjoittaa 100 % tuotoistaan Sri Aurobindo Ashram -järjestölle ja rahoittaa opetuksellista projektia, Udavi koulua.

Udavi koulu

Koulu perustettiin 1973 päiväkodiksi Aurovillen lapsille. Nykyään se on yksi seudun parhaiten tunnetuista kouluista.

Udavi koulu tuottaa laadukasta opetusta ympäröivien kylien lapsille. Teoreettisen koulutuksen lisäksi siellä opetetetaan paljon mm. urheilua ja pelejä, taidetta ja näytelmiä, ammatillista taitoa sekä lääke- ja terveystietoa. Vuodesta 1999 koulua on johtanut SAIIER (Sri Aurobindo International Institute of Educational Research), Auroville.

{lang: 'fi'}