Naisten ihonhoito

Naisten ihonhoito

On huomattu, että suomalaisten naisten ihonhoito koostuu yksinkertaisista perustuotteista, jotka ovat silti tehokkaita vaikutukseltaan. Varsinkin kesäaikaan ihonhoidon helppous ja nopeus ovat tärkeitä asioita. On saatu selville, että tyrnistä saa suojaa Aurinkoa vastaan ja lisäksi se parantaa ihon kimmoisuutta.

Naisten ihonhoidossa on säännöllisyys tärkeää, iho tarvitsee joka päivä huolenpitoa. Säännöllisen ihonhoidon tulokset tulevat näkyville pitkässä juoksussa, ei pidä olla malttamaton vaikutuksia odotettaessa.

Kun Taloustutkimus kartoitti suomalaisten naisten ihonhoitotottumuksia saatiin selville, että naiset käyttävät mieluusti perustuotteita ja ovat luonnollisuuden kannalla. Jopa 8
naista 10:stä piti tärkeämpänä sitä, että näyttää luonnolliselta kuin nuorelta.

Luonnosta saatavien raaka-aineiden arvostaminen liittyy luonnonmukaiseen ihonhoitoon. On useita kansanparannukseen ja luonnonlääkintään liittyviä aineita, jotka perusteellisen tutkimuksen jälkeen on otettu käyttöön kosmetiikassa. Muun muassa tyrniä on käytetty lääkekasvina aina antiikin ajoista alkaen ja tyrniöljyn avulla on hoidettu erilaisia ihosairauksia. Tyrniöljyn avulla voidaan vilkastuttaa pintaverenkiertoa sekä suojata ihoa
vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. Tyrniöljy vahvistaa ihoa.

Osta Luontaiskosmetiikkaa
{lang: 'fi'}